Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden

Artikel 1 : Identiteit

Kontaktadres:  Maasweg 1, 3144DA Maassluis.   Telefoonnummer:  06.512.32.976.  E-mailadres:  goklap@goklap.nl   .               KvK nummer:   27083431.     Btw nummer: nl.055914299B01 .  Bankrekeningnummer:       IBAN: NL48INGB0003841811 en BIC:INGBNL2A  t.n.v. Go Klap Surfing Products

Artikel 2 : Algemeen

Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle tussen koper en Go Klap gesloten koopovereenkomsten. Indien u bestelt gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.

Artikel 3 : Prijzen

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 21% btw en exclusief verzend- of bezorgkosten. Go Klap kan de genoemde prijzen wijzigen in verband met btw aanpassingen of indien er foutieve prijzen zijn vermeld. De genoemde verzendkosten zijn alleen voor levering in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden naderhand opgegeven. Rembours verzending naar het buitenland is niet mogelijk.

Artikel 4 : Aanbiedingen

Alle aanbiedingen bij Go Klap gelden zolang de voorraad strekt.

Artikel 5 : Bestelling

Bestellen van artikelen in de webwinkel, geschiedt met de winkelwagenprocedure. Bij navraag kunnen voorradige doch niet in de webwinkel aangegeven artikelen met een e-mail besteld worden. Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld of gereserveerd zolang de betaling nog niet is ontvangen, tot een maximum van 14 dagen. De bestelling kan door de koper geannuleerd worden mits de artikelen nog niet verzonden zijn. De annulering dient met een e-mail met leesbevestiging te gebeuren. Verder kan Go Klap de bestelling annuleren zonder opgaaf van redenen, waarbij een reeds gedane betaling ook teruggestort wordt.

Artikel 6 : Betaling

Bestelde artikelen worden alleen uitgeleverd na ontvangst van het aankoopbedrag inclusief verzend- of bezorgkosten. Indien de betaling niet binnen 14 dagen na bestelling ontvangen is, vervalt de bestelling.

Artikel 7: Levering

Na ontvangst van de betaling zal het bestelde binnen 5 werkdagen uitgeleverd worden, maar kan in geval van feestdagen, vakantie of ziekte uitlopen. Als de levertijd langer duurt zal zo mogelijk dit bericht worden per e-mail. Overschrijding van de levertijd zal de koper geen recht geven op schadevergoeding. Wegens afmetingen of kwetsbaarheid worden sommige artikelen niet met een vervoerder verstuurd, maar uitsluitend door eigen vervoer of door afhalen . Bij bestelling duidelijk het afleveradres opgeven. Het transport van de gekochte artikelen is tot aan de levering bij de koper voor verantwoordelijkheid van Go Klap. Beschadigde of open pakketten hooguit met aantekening aannemen of anders weigeren. Manco's direkt melden per e-mail aan goklap@goklap.nl met leesbevestiging.

Artikel 8 : Retourzendingen

Binnen 7 werkdagen na levering kunnen de geleverde artikelen teruggezonden worden, mits ongebruikt en voorzien van de originele verpakking en labels. De verzendkosten en het risico zijn voor de koper . De retourzending moet per e-mail aan goklap@goklap.nl gemeld worden met een leesbevestiging, anders wordt deze niet geaccepteerd.

Atikel 9 : Terugbetaling

Het aankoopbedrag minus de verzendkosten wordt binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen teruggestort op de bankrekening van de afzender. Indien blijkt dat de artikelen zijn gebruikt en/of beschadigt of niet voldoende gefrankeerd, dan zal minder of niets worden terugbetaald worden